Bedrijfstransport door Gerard Lammers B.V. uit Nieuwkuijk

Neem contact op

Als transportspecialist biedt Gerard Lammers B.V. uit Nieuwkuijk altijd de beste oplossing voor uw transportprobleem. Van het verhuizen van complete machineparken tot het vervoeren van kwetsbare kunst, onze gecertificeerde medewerkers staan altijd klaar om uw wensen op het gebied van verplaatsingen te vervullen.

Altijd een passende oplossing

Voor al uw open en gesloten vervoer biedt transportbedrijf Gerard Lammers B.V. u een passende oplossing met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Persoonlijke benadering is volgens ons essentieel en wij garanderen dat we optimaal op uw wensen als klant kunnen inspelen. Ons bedrijf beschikt anno 2021 over 19 vrachtauto’s uitgerust met kranen tot en met 165 ton meter, een 14-tal hef- en reachtrucks van 11/2 tot 12 ton hefcapaciteit en bovenloopkranen tot 12 ton hefcapaciteit en een 22 tons manitou. Omdat uw wens altijd centraal staat, schromen we ook niet om desgewenst speciale apparatuur of machines te ontwikkelen om verplaatsingen optimaal te kunnen uitvoeren. Een speciale door ons ontwikkelde kraan en een kantelaar met specifieke eigenschappen, die ook nog gecertificeerd zijn, zijn daar mooie voorbeelden van!

Transportbedrijf Gerard Lammers bv is specialist in (het vervoer van):

  • Transformatoren

  • 8, 10, 20 ft. containerverhuur en transport

  • Haspels

  • Kunst

  • Reclameborden

  • Computer- en schakelkasten

  • Machineverhuizingen

  • Open en gesloten transport

  • Exceptioneel transport en begeleiding

  • Glas- / kozijn transport en plaatsing

Neem voor meer informatie contact op

Dag en nacht bereikbaar

Gerard Lammers B.V. is in geval van calamiteiten dag en nacht bereikbaar voor haar klanten. Onze medewerkers zijn niet voor één gat te vangen; geen opdracht is onmogelijk. Desnoods vinden we zelf nieuw materieel uit.

Meer dan chauffeur

Medewerkers van Gerard Lammers B.V. zijn niet alleen chauffeur. Zij controleren en bewerken de materialen, verplaatsen machines, plaatsen transformatoren en assisteren in hoogspanningsstations.

Niet alleen het grote werk

Transport / Op- en Overslag Gerard Lammers BV verzorgt het transport van extreem grote en zware voorwerpen. Maar we zijn niet alleen goed in het ‘grovere’ werk. Zo dragen we ook regelmatig zorg voor het vervoer en de plaatsing van kunstwerken, waarbij we speciale maatregelen nemen om deze onbeschadigd te laten arriveren.

Icoon contact

Gerard Lammers B.V. is meer dan alleen een transportbedrijf!
Meer weten over bedrijfstransport? Neem meteen contact op.

Neem contact op voor meer informatie