Opslagruimte voor klein en groot materieel in Nieuwkuijk

Neem contact op

Een bijzondere dienst van Gerard Lammers B.V. is de opslag en overslag van de meest uiteenlopende materialen. Denk hierbij aan meubels en machines, maar ook aan vliegtuigen en auto's. Dit maakt ons bedrijf uniek in de transportbranche. Ook zijn we gespecialiseerd in montage en demontage, de controle en het bewerken van materialen en het meewerken in hoog- en middenspanningsstations.

Onze op- en overslagdiensten

Transport / Op- en Overslag Gerard Lammers B.V. beschikt over een grote opslagruimte in Nieuwkuijk, waardoor we u ook op het gebied van op- en overslag diverse diensten kunnen aanbieden. Ook voor afgeleide services draaien we onze hand niet om. U kunt onze medewerkers bijvoorbeeld inschakelen voor de montage en demontage van uw materieel, de controle en het bewerken van materialen en het verplaatsen van machines. Daarnaast plaatsen we noodvangrails in geval van wegwerkzaamheden of calamiteiten en werken we mee in hoogspannings- en middenspanningsstations. Dit maakt ons bedrijf uniek! Overigens worden wij dankzij onze correcte en betrouwbare manier van werken meer en meer ingeschakeld door curatoren, advocaten en deurwaarders voor inbeslagnames van goederen. Of het nu gaat om auto’s, meubels, machines of vliegtuig(en) – wij regelen de verplaatsing, de opslag en de overslag voor u.

 

Bij Gerard Lammers B.V. werkt inmiddels een team van 34 medewerkers en men beschikt over ruim 14.000 m² overdekte opslagruimte 20.000m² buitenruimte. De hallen zijn voorzien van onder meer camera’s en van stalen deuren, rolluiken en gelaagd glas uit het oogpunt van inbraakpreventie. De opslagruimte kan nog worden uitgebreid met meer dan 3000 m².

Icoon contact

Ook voor op- en overslag kiest u natuurlijk voor Gerard Lammers B.V..
Meer weten over onze opslagruimte in Nieuwkuijk?

Neem snel contact op!

Bel ons!