Transportbedrijf & Logistics Gerard Lammers B.V.

e-mail transport@lammers.nl telefoon 073-5116161

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws Mini Krachtpatser

Mini Krachtpatser

E-mail Afdrukken PDF

Mini Krachtpatser

Transportbedrijf & Logistics "Gerard Lammers" B.V. heeft een mini krachtpatser in huis gehaald speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Hij is zeer geschikt voor het werken in kleine ruimtes, denk daarbij aan het plaatsen van machines, glas of kunstwerken in tuinen, winkelcentra, kantoorpanden, fabriekspanden of magazijnen. Dit alles ook voor alle soorten industrieën (metaalbewerking, leerverwerkende bedrijven, levensmiddelen, hightech etc., etc., niets is te gek). Vanwege zijn geringe vloerbelasting bijna overal inzetbaar. 


Mini Krachtpatser
 

Deze minikraan kunt u bij ons huren of wij komen er met bemanning mee naar u toe. Vanwege zijn kleine afmetingen 1,50 m lang, en 75 cm breed kunnen we door iedere deur van minimaal 0,80 cm bij 2,02 m hoog.

Deze minikraan pakt op 1 mtr. hoogte tussen de 620 kg (1 mtr.lengte) en 150 kg (4 mtr.lengte) terwijl die op 4,50 mtr. hoogte nog 230 kg op kan nemen.

De mini krachtpatser is elektrisch aangedreven voor het werken in inpandige ruimtes. Dit is zeer goed voor het milieu en ook voor het beter communiceren tussen elkaar. Daardoor kan er veiliger gewerkt worden.

Buiten kan er natuurlijk gewoon met een brandstofmotor gewerkt worden als er geen stroom voorhanden is. De mini krachtpatser wordt met een afstandbediening bediend.

De brochure is ook te downloaden:  Minikraan Leaflet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast op zondag, 19 januari 2014 11:08  


Nieuwsflits

Deze vernieuwde website maakt het mogelijk het voorraadbestand voor storingen te raadplegen. Met de handige zoekfunctie kan snel bekeken worden welke apparatuur bij Transportbedrijf & Logistics "Gerard Lammers" B.V. aanwezig is voor mogelijke inzet.