Transportbedrijf & Logistics Gerard Lammers B.V.

e-mail transport@lammers.nl telefoon 073-5116161

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Bedrijfsinformatie Op- en overslag

Op- en overslag

Een bijzondere dienst van Gerard Lammers B.V. is de opslag en overslag van de meest uiteenlopende materialen.

Ook voor afgeleide services zoals op- en overslag, montage en demontage, controle en bewerken van materialen, verplaatsen van machines, plaatsen van noodvangrails ingeval van wegwerkzaamheden of calamiteiten en het meewerken in hoogspannings- en middenspanningsstations, draaien we onze hand niet om. Dit maakt ons bedrijf uniek! Overigens worden wij dankzij onze correcte en betrouwbare manier van werken ook meer en meer ingeschakeld door curatoren, Advocaten en deurwaarders voor inbeslagnames van goederen ( of het nu gaat om auto’s, meubels, machines of vliegtuig(en) we regelen het voor de klant).

Bij Gerard Lammers bv werkt inmiddels een team van 22 medewerkers en het bedrijfsterrein in Nieuwkuijk beslaat maar liefst een oppervlakte van 22000m2 en beschikt over 7000m2 overdekte opslagruimte. De hallen zijn voorzien van onder meer, camera’s, stalen deuren, rolluiken en gelaagd glas uit het oogpunt van inbraakpreventie. De opslagruimte kan indien wenselijk nog worden uitgebreid met meer dan 3000m2.

 

18.jpg

Nieuwsflits

De vernieuwde Website van Transportbedrijf & Logistics "Gerard Lammers" B.V. bevat een overzicht van de zoal uitgevoerd projecten. Hieruit zal de diversiteit en inventiviteit blijken van de te leveren diensten.