Transportbedrijf & Logistics Gerard Lammers B.V.

e-mail transport@lammers.nl telefoon 073-5116161

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte

Transport

Kennis, ervaring, zorg en zorgvuldigheid

Transport met altijd net wat meer aandacht van A naar B, verzorgd van A tot Z…..en er is nog meer wat Gerard Lammers bv tot uw partner in met name alle soorten (exceptioneel) transport, en op- en overslag maakt.

Zo zijn daar maar liefst meer dan 80 jaar kennis en ervaring en de zeer persoonlijke aanpak en prettige sfeer, die eigen is aan een familiebedrijf! Het zorgvuldig omgaan met klant en vracht staat bij ons zeer hoog in het vaandel en zijn samen met het gegeven dat wij dag en nacht voor onze klanten klaarstaan, mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijk positie die we hebben weten te verwervenin onze branche.

Dag en Nacht bereikbaar

Gerard Lammers B.V. is in geval van calamiteiten dag en nacht bereikbaar voor haar klanten. De medewerkers zijn niet voor één gat te vangen; geen opdracht is onmogelijk. Desnoods vinden ze zelf nieuw materieel uit.

Meer dan chauffeur

Medewerkers van Gerard Lammers B.V. zijn niet alleen chauffeur. Zij controleren en bewerken de materialen, verplaatsen machines, plaatsen noodvangrails als er een ongeluk is gebeurd en werken mee in hoogspanningsstations.

Niet alleen het grote werk

Gerard Lammers B.V. heeft alle capaciteiten die nodig zijn voor het transport van extreem grote en zware voorwerpen. Maar het bedrijf is niet alleen goed in het ‘grovere’ werk. Zij verzorgt regelmatig het vervoer en de plaatsing van kunstwerken, waarbij zij speciale maatregelen neemt om de kunstwerken onbeschadigd te laten arriveren.

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Ook kwaliteit, milieu en veiligheid zijn zaken die hoog in het vaandel staan. Zo zijn wij ISO- en VCA gecertificeerd, hebben wij en onze mensen een hijscertificaat ten behoeve van het werken met autolaadkranen, beschikken we over een ADR certificaat tbv het transport van gevaarlijke stoffen, een hef- en reachtruck certificaat en een certificaat voor het veilig werken langs het spoor. Bovendien zijn onze medewerkers VOP-T onderricht op het gebied van het werken op hoogspannings- en middenspanningsstations. In het kader van het milieu kunnen we vermelden dat alle hallen voorzien zijn van vloeistofdichte vloeren met PBV verklaring. Onze nieuwste hallen zijn ook uitgerust met energiezuinige verlichting en ons wagenpark voldoet aan de laatste milieunormen.

Passende oplossing

Voor al uw open en gesloten vervoer biedt transport bedrijf "Gerard Lammers B.V." u een passende oplossing met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel en wij garanderen dat we optimaal op uw wensen als klant kunnen inspelen.

Verder hebben we de beschikking over 17 vrachtauto’s uitgerust met kranen tot en met 165 ton meter, een 14-tal hef- en reachtrucks van 11/2 tot 12 ton hefcapaciteit en bovenloopkranen tot 12 ton hefcapaciteit beschikbaar. Omdat de wens van de klant centraal staat, schromen we ook niet om desgewenst speciale apparatuur of machines te ontwikkelen om verplaatsingen optimaal te kunnen uitvoeren. Een speciale door ons ontwikkelde kraan en een kantelaar met specifieke eigenschappen, die ook nog gecertificeerd zijn, zijn daar mooie voorbeelden van!

Transport bedrijf "Gerard Lammers B.V.", specialist in vervoer van:

 • Trafo's
 • Haspels
 • (Nood)Vangrail
 • Lichtmasten
 • Kunst
 • Reclameborden
 • Computer- en schakelkasten
 • Machine verhuizingen
 • Standaard en exceptioneel transport
 • Begeleiding van exceptioneel transport
 

22.jpg

Nieuwsflits

Deze vernieuwde website maakt het mogelijk het voorraadbestand voor storingen te raadplegen. Met de handige zoekfunctie kan snel bekeken worden welke apparatuur bij Transportbedrijf & Logistics "Gerard Lammers" B.V. aanwezig is voor mogelijke inzet.